Pensiuni turistice - Pensiuni agroturistice - Agroturism

In jos

Pensiuni turistice - Pensiuni agroturistice - Agroturism

Mesaj  Admin la data de Vin Sept 05, 2008 3:10 pm

Amplasarea pensiunilor turistice urbane, a pensiunilor turistice rurale si a pensiunilor agroturistice trebuie realizata in locuri ferite de surse de poluare si de orice alte elemente care ar pune in pericol sanatatea sau viata turistilor.
Dotarile din camerele si din grupurile sanitare destinate turistilor vor fi puse in exclusivitate la dispozitie acestora. In interiorul acestora nu se admit lucrurile personale ale locatarului (articole de imbracaminte si incaltaminte, bibelouri sau alte obiecte care ar putea stanjeni turistii).
Spatiile pentru prepararea si servirea mesei in cazul in care sunt destinate si pentru consumatori din afara, numarul locurilor la mese fiind mai mare decat al celor de cazare, dar mai mic de 20 de locuri la mese, se clasifica la fel ca unitatile de alimentatie pentru turism, potrivit normelor specifice elaborate de Autoritatea Nationala pentru Turism.
Pensiunile agroturistice care dispun de teren pentru asigurarea serviciilor de campare vor respecta pentru montarea corturilor si rulotelor criteriile privind echiparea sanitara si dimensiunea parcelelor.

Pentru mai multe detalii click aici

Admin
Admin

Mesaje : 3
Data de înscriere : 13/08/2008

Vezi profilul utilizatorului http://turism-transport.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum